ΜΕΝΟΥ

Pages

Ριγανάδα

Μία συνταγή της Ευαγγελίας Κουτσοβούλου που θα σας ενθουσιάσει









~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
  • 4 σαρδέλες μεγάλες
  • 2 φέτες ψωμί
  • Ελαιόλαδο Άλτις
  • 1 κ.σ. μηλόξυδο
  • Ρίγανη
  • 1 αβοκάντο
  • 1 σκελ. σκόρδο
  • Αγουρέλαιο Άλτις



~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Ζεσταίνουμε το τηγάνι σε δυνατή φωτιά και φρυγανίζουμε τις φέτες ψωμιού. 
  • Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το κόβουμε σε λεπτές φέτες. 
  • Αλείφουμε με σκόρδο το ψωμί. 
  • Βάζουμε ελαιόλαδο, το αβοκάντο, λεμόνι και αγουρέλαιο. 
  • Κόβουμε σε λεπτές φέτες τις σαρδέλες και τις προσθέτουμε. 
  • Ρίχνουμε τη ρίγανη, το αγουρέλαιο και το μυλόξυδο.

Ημέρα προβολής 14/2/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.

Πηγή - Chef On Air

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου