ΜΕΝΟΥ

Pages

Γαρίδες γλασαρισμένες με μέλι


Μια διαφορετική συνταγή για αυτούς που θέλουν να κάνουν ξεχωριστή την Καθαρή Δευτέρα!


Χρόνος Προετοιμασίας 20'




~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4 άτομα
  • 30 ml. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. μέλι
  • 4 κ.σ. σάλτσα ψαριού
  • 450 γρ. γαρίδες χωρίς το κέλυφος
  • Αλάτι κατά βούληση
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
  • φρέσκια ρίγανη 1 κ.σ.

~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Αναμιγνύουμε το λάδι, τη σάλτσα ψαριού και το μέλι σε ένα μικρό μπόλ.
  • Βάζουμε το μίγμα σε ένα βαθύ τηγάνι και το ζεσταίνουμε. 
  • Προσθέτουμε τις γαρίδες και τις μαγειρεύουμε για 4-5 λεπτά μέχρι να μαγειρευτούν.
  • Αποσύρουμε τις γαρίδες απο το τηγάνι και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε το μίγμα μέχρι να μειωθεί ο όγκος του στο μισό και να πήξει.
  • Τοποθετούμε τις γαρίδες σε μια πιατέλα. 
  • Περιχύνουμε με τη σάλτσα που φτιάξαμε, αλάτι,πιπέρι και τη ρίγανη.

Πηγή - cookbox.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου