ΜΕΝΟΥ

Pages

Πατατοσαλάτα γιαουρτομαγιονέζα

Μία πρόταση από την Ζωή Διαλεχτού











~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
  • 4 πατάτες βρασμένες
  • 2 αβγά βρασμένα
  • 5 φέτες μπέικον
  • 3 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 7-8 αγγουράκι τουρσί
  • 1 πιπεριά κόκκινη Φλωρίνης
  • Αλάτι- πιπέρι

Για τη σος:

  • 1 φλ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 1/2 φλ. μαγιονέζα Hellmann`s
  • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα Hellmann`s
  • 1 κουτ.γλ. λάδι



~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Κόβουμε και τσιγαρίζουμε τις φέτες μπέικον κι αφήνουμε να κρυώσει. 
  • Κόβουμε τις πατάτες σε κύβους και τα αβγά στα τέσσερα. 
  • Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, τα αγγουράκια και την πιπεριά. 
  • Ανακατεύουμε απαλά όλα τα υλικά μαζί μέσα σε μια βαθιά γαβάθα και αλατοπιπερώνουμε. 
  • Φτιάχνουμε τη σος ανακατεύοντας το γιαούρτι με τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το λάδι και ρίχνουμε τα 2/3 μέσα στη γαβάθα. 
  • Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και στρώνουμε την υπόλοιπη σος από πάνω. 
  • Στολίζουμε με ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης.

Πηγή - Chef On Air

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου