ΜΕΝΟΥ

Pages

Burger με γαλοπούλα

Λαχταριστό μπέργκερ με γαλοπούλα για αυτούς που προσέχουν......τη σιλουέτα τους.





Συνταγή : Hellmanns
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 15΄, Μαγείρεμα 10΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬


Υλικά

  • 500 γρ. κιμάς γαλοπούλας
  • 100 γρ. μαλακό τσορίθο (ή άλλο φρέσκο λουκάνικο), σοταρισμένο
  • 100 γρ. τριμμένη φρυγανιά
  • ½ κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός
  • 3 κ.σ. μαγιονέζα Hellmann’s Real
  • 1 κ.γ. πάπρικα
  • 2 κ.σ. μουστάρδα Hellmann’s Απαλή
  • ½ κ.γ. τριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο
  • 4 φέτες ντομάτα
  • Λίγα φύλλα μαρουλιού
  • Λίγες ροδέλες κρεμμύδι
  • 4 ψωμάκια για burger

Διαδικασία
  • Ανακατεύουμε τον κιμά γαλοπούλας, το λουκάνικο, την τριμμένη φρυγανιά, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, τη μαγιονέζα, την πάπρικα, τη μουστάρδα και το πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ. Πλάθουμε το μείγμα σε 4 μπιφτέκια και τα βάζουμε για λίγο στο ψυγείο, πριν τα ψήσουμε.
  • Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι, προσθέτουμε τα μπιφτέκια και τα ψήνουμε για 8-10 λεπτά, γυρίζοντάς τα ανά διαστήματα, μέχρι να πάρουν χρώμα και να ψηθούν καλά.
  • Φτιάχνουμε τα burger αλείφοντας τα ψωμάκια με λίγη μαγιονέζα Hellmann’s Real, έπειτα τοποθετούμε το μπιφτέκι, την ντομάτα, το μαρούλι και το κρεμμύδι και κλείνουμε το burger.


Πηγή - www.hellmanns.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου