menu22

Ανοιχτό σάντουιτς με φιλετάκια αντζούγιας

Ένα καλοκαιρινό σάντουιτς σκέτη τρέλα.












Συνταγή : Νίκη Μηταρέα.
Μερίδες : Για 2 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 15΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Yλικά
  • 8 φιλετάκια αντζούγιας
  • 4 φέτες ψωμί πολύσπορο
  • 2 φλιτζάνια ντομάτα κομμένη σε κύβους
  • 4 κουτ. σούπας pesto βασιλικού
  • 2 κουτ. σούπας μαγιονέζα
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • φύλλα βασιλικού για γαρνίρισμα

Eκτέλεση
  • Λιώνουμε μέσα σε μπολ τα 4 φιλέτα αντζούγιας με πιρούνι, προσθέτουμε το pesto βασιλικού και τη μαγιονέζα και αναμειγνύουμε. Ζεσταίνουμε τις φέτες ψωμιού σε φρυγανιέρα και μόλις είναι έτοιμες, τις αλείφουμε με το μείγμα. 
  • Προσθέτουμε επάνω σε κάθε φέτα ψωμιού από ένα φιλετάκι αντζούγιας. Ρίχνουμε και τους κύβους ντομάτας, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και γαρνίρουμε με φύλλα βασιλικού.

Tip
  • Μπορούμε να ενισχύσουμε το πιάτο με ψιλοκομμένο φινόκιο ή φύλλα από αντίβ.

Πηγή - cookbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου