ΜΕΝΟΥ

Pages

Αρωματικό ντιπ φέτας με φιστίκια Αιγίνης

Ένα αρωματικό ντιπ που θα ξετρελάνει όσους το δοκιμάσουν.









Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Μερίδες : ??
Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 10΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 170 γρ φέτα
  • 70 γρ φιστίκια Αιγίνης
  • 1/2 φλ μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  • 1/4 φλ φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένος
  • 2 κ.σ. φρέσκος άνηθος, ψιλοκομμένος (και λίγα κλαδάκια για σερβίρισμα)
  • χοντρό αλάτι
  • μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση
  • Σε ένα μπλέντερ ανακατεύουμε τη φέτα και λίγο νερό.
  • Προσθέτουμε στον κάδο του μπλέντερ τα φιστίκια Αιγίνης και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  • Μεταφέρουμε σε ένα μέτριο μπολ και προσθέτουμε το μαϊντανό, το δυόσμο και τον άνηθο. Αλατοπιπερώνουμε.
  • Πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο και βάζουμε στην κορυφή τα κλαδάκια άνηθου.

Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου