Μία καυτερή σάλτσα για να συνοδεύσετε τα ψητά σας.
Υλικά
Εκτέλεση
Πηγή - radicio.com
Υλικά
- 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 5 κ.σούπας ελαιόλαδο
- 1 φλ.πάστα ντομάτας
- 1/2 φλ ξύδι
- 2/3 φλ ξηρό άσπρο κρασί
- 2/3 φλ. γουόστερσιαγιαρ σος (worcestershire sauce)
- 1/4 κ.γλυκού θυμάρι ( αν βρείτε φρέσκο ακόμα καλύτερα)
- 1 φύλλο δάφνη
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1/4 φλ. μέλι
- 1 κ.γλυκού μουστάρδα (σκόνη)
- Αλάτι και πιπέρι
- Ταπάσκο (tabasco sauce) όσο θέλετε
Εκτέλεση
- Βάζετε το κρεμμύδι με το σκόρδο να σωταριστούν μέσα στο ελαιόλαδο.
- Βάζετε τη ντομάτα και το ξύδι.
- Προσθέτετε το κρασί, worcestershire sauce,tapasco,δάφνη, θυμάρι,μέλι, αλάτι, πιπέρι,μουστάρδα.
- Αφήνετε πάνω σε μέτρια φωτιά για περίπου 12 λεπτά.Αφήνετε να κρυώσει καλά.
- Μπορείτε να βάλετε το κρέας που θέλετε να μαρινάρετε από το βράδυ.
- Στραγγίζετε και βάζετε πάνω στη σχάρα.
- Συνεχίζετε να βάζετε πάνω στο κρέας καθώς ψήνετε.
Πηγή - radicio.com