Μπιφτέκια που θα σας μείνουν αξέχαστα
Υλικά
- 1kg άπαχος κιμάς μοσχαρίσιος.
- 1 μεγάλο τριμμένο κρεμμύδι (κομμένο σε μικρά κυβάκια)
- 240γρ. γάλα φρέσκο (1 νεροπότηρο)
- 2 αυγά
- 1 ματσάκι ψιλοκομμένος μαϊντανός
- 250γρ. τριμμένη φρυγανιά
- 1 ποτηράκι του κρασιού κρασί κόκκινο ξηρό
- 1 κ.σ τριμμένη ρίγανη
- 2 κ.γ αλάτι
- 1 κ.γ τριμμένο μαύρο πιπέρι.
- 1 κ.γ κόκκινο πιπέρι
- 1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
- Ελαιόλαδο για το ταψί
Εκτέλεση
- Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε.
- Τα πλάθουμε σε μέτριο μέγεθος.
- Προθερμένουμε την ψησταριά στους 250°C.
- Τα ψήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία, για 45 περίπου.
Πηγή - ΑΠ67