ΜΕΝΟΥ

Pages

Αφράτα μπιφτέκια για ψησταριά.


Μπιφτέκια που θα σας μείνουν αξέχαστα








Υλικά
  • 1kg άπαχος κιμάς μοσχαρίσιος.
  • 1 μεγάλο τριμμένο κρεμμύδι (κομμένο σε μικρά κυβάκια)
  • 240γρ. γάλα φρέσκο (1 νεροπότηρο)
  • 2 αυγά
  • 1 ματσάκι ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • 250γρ. τριμμένη φρυγανιά
  • 1 ποτηράκι του κρασιού κρασί κόκκινο ξηρό
  • 1 κ.σ τριμμένη ρίγανη
  • 2 κ.γ αλάτι
  • 1 κ.γ τριμμένο μαύρο πιπέρι.
  • 1 κ.γ κόκκινο πιπέρι
  • 1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
  • Ελαιόλαδο για το ταψί

Εκτέλεση
  • Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε.
  • Τα πλάθουμε σε μέτριο μέγεθος.
  • Προθερμένουμε την ψησταριά στους 250°C.
  • Τα ψήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία, για 45 περίπου.

Πηγή - ΑΠ67