ΜΕΝΟΥ

Pages

Γρανιτα Μάνγκο με γιαούρτι

Μία διαφορετική γρανίτα για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού













Υλικά για 4 άτομα

  • 2 μεγάλα μάνγκος, παγωμένα, σε κύβους (2 κούπες)
  • 4 φράουλες
  • 250 γρ. γιαούρτι 2%, ανακατεμένο με 1 passionfruit ή βερίκοκο, σε κομματάκια
  • 1-2 κουταλιές χυμό πορτοκαλιού

Εκτέλεση

  • Αφήστε τα κομματάκια του μάνγκο να μαλακώσουν ελαφρά και χτυπήστε τα στο πολυμίξερ με τις φράουλες και το γιαούρτι, σε μέτρια ταχύτητα, να ενσωματωθούν. 
  • Συνεχίζοντας το χτύπημα, ρίξτε χυμό πορτοκαλιού, όσο χρειάζεται, ώσπου να επιτύχετε την επιθυμητή σύσταση. 
  • Ανάλογα με τη ρευστότητά του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί, είτε ως δροσιστικό ποτό, είτε ως παγωμένο επιδόρπιο. 
  • Στην περίπτωση αυτή, μη σερβίρετε μεγάλη ποσότητα, γιατί χάνει γρήγορα τον όγκο του. 
  • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο φρούτο της αρεσκείας σας.

Πηγή - Vefa's House