ΜΕΝΟΥ

Pages

Σουβλάκια πατάτας


Αν θέλετε κάτι εναλλακτικό του κρέατος  σουβλίστε πατάτες.












Υλικά
  • 1,5 κιλό μικρές πατάτες
  • αλάτι
  • 1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 2 κγ ψιλοκομμένο σκόρδο
  • 1/2 κγ θυμάρι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  • Πλένουμε καλά τις πατάτες, τις βάζουμε σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν, 10 με 12 λεπτά.
  • Τις στραγγίζουμε και τις μεταφέρετε σε μεγάλο μπολ. 
  • Τις περιχύνουμε με λάδι και βάζουμε το σκόρδο, το θυμάρι και πιπέρι.
  • Προθερμάνετε το γκριλ και περνάμε τις πατάτες ομοιόμορφα σε μεταλλικά σουβλάκια
  • Ψήνουμε για 10 λεπτά περίπου, γυρνόντας τις στο ενδιάμεσο. 
  • Εαν χρειαστεί, τις περνάμε με το μείγμα από το λάδι για να ροδίσουν καλύτερα


Πηγή - GreekMasa