Αν θέλετε κάτι εναλλακτικό του κρέατος σουβλίστε πατάτες.
Υλικά
- 1,5 κιλό μικρές πατάτες
- αλάτι
- 1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 2 κγ ψιλοκομμένο σκόρδο
- 1/2 κγ θυμάρι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά τις πατάτες, τις βάζουμε σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν, 10 με 12 λεπτά.
- Τις στραγγίζουμε και τις μεταφέρετε σε μεγάλο μπολ.
- Τις περιχύνουμε με λάδι και βάζουμε το σκόρδο, το θυμάρι και πιπέρι.
- Προθερμάνετε το γκριλ και περνάμε τις πατάτες ομοιόμορφα σε μεταλλικά σουβλάκια
- Ψήνουμε για 10 λεπτά περίπου, γυρνόντας τις στο ενδιάμεσο.
- Εαν χρειαστεί, τις περνάμε με το μείγμα από το λάδι για να ροδίσουν καλύτερα
Πηγή - GreekMasa