ΜΕΝΟΥ

Pages

Διάφορα κρέατα με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια


 Mix κρεάτων για να συνοδεύσετε το ρύζι σας.







Υλικά

  • 500 γρ. μοσχάρι
  • 500 γρ. χοιρινό (όλα τα κρέατα κομμένα σε κομμάτια)
  • 500 γρ. κοτόπουλο φιλέτο
  • 1 1/2 κ. κρεμμύδια ξερά, κομμένα σε ροδέλες
  • 1 μεγάλο κουτί μανιτάρια ή φρέσκα
  • 2μεγάλες κρέμες γάλακτος
  • κρασί λευκό
  • αλάτι - πιπέρι
  • λίγο λάδι ή βούτυρο

 
Εκτέλεση

  • Χρησιμοποιούμε ένα σκεύος (τηγάνι) με λίγο βούτυρο ή λάδι για κάθε είδος κρέατος.
  • Τσιγαρίζουμε τα κρέατά μας μέχρι να κατεβάσουν και να πιούν τα υγρά τους.
  • Τα ενώνουμε στην χύτρα ή την κατσαρόλα που θα ψήσουμε το φαγητό.
  • Σ'ενα τηγάνι από αυτά που ήδη χρησιμοποιήσαμε τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια πάλι με ελάχιστο λάδι. Τα προσθέτουμε και αυτά στα κρέατα.
  • Κάνουμε το ίδιο και με τα μανιτάρια (τσιγάρισμα και μέσα στην κατσαρόλα με τα άλλα υλικά).
  • Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. 
  • Προσθέτουμε κρασί τόσο όσο να σκεπαστεί το φαγητό και ψήνουμε μέχρι να γίνει το κρέας.
  • Στην χύτρα θέλει 20 λεπτά.
  • Αφού ψηθεί το φαγητό και πριν σερβίρουμε, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και κουνάμε την κατσαρόλα να πάει παντού η κρέμα.
  • Σερβίρεται με ρύζι.


Πηγή - GreekMasa