Ένα φανταστικό ορεκτικό στο πιάτο σας.
Υλικά
Εκτέλεση
Πηγή - sidagi.gr
Συνταγή : Sidagi.gr
Μερίδες : Για 2-4 άτομα
Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 35΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬✬
Υλικά
- 6 μανιτάρια Portobello
- 200 γραμμάρια φέτα
- 6 κουταλιές της σούπας ξερή τριμμένη Ζεμύθα Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά
- 3 πατάτες βραστές ψιλοκομμένες
- 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1 σκελίδα σκόρδο σκόρδο λιωμένη
- Ρίγανη
- Πιπέρι
- Αλάτι
- Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις πατάτες κομμένες σε κύβους για περίπου 25 λεπτά.
- Σε άλλο μπολ λιώνουμε τη φέτα μας και προσθέτουμε τη ξερή τριμμένη Ζεμύθα Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά, λίγη ντομάτα τριμμένη, λιωμένο σκόρδο και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Τα ανακατεύουμε καλά για να γίνουν ένα.
- Στο τέλος αφού βράσουν και οι πατάτες τις λιώνουμε με ένα πιρούνι και τις προσθέτουμε στο μείγμα της φέτας και ντομάτας.
- Αφαιρούμε το κοτσάνι από τα μανιτάρια και τα γεμίζουμε με την γέμιση.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να λιώσει η γέμιση για περίπου 15 λεπτά στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις πάνω - κάτω.
Πηγή - sidagi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου