Καταπληκτικά μπισκότα για να συνοδεύεται το ρόφημα σας.
Χρόνος Προετοιμασίας 45'
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Πηγή - cookbox.gr \ Συνταγή της Εβίτας Παπαχαραλάμπους
Χρόνος Προετοιμασίας 45'
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
για 20 με 30 μπισκότα
- 120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 80 γρ. ζάχαρη άχνη
- 240 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- βανίλια 1 κ.γ.
- 15 ml νερό χλιαρό
- Αλάτι 1 πρέζα
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μίγμα.
- Προσθέτουμε τη βανίλια, το αλάτι και μετά το νερό.
- Χτυπάμε το μίγμα λίγο, χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ, προσθέτουμε το αλεύρι και χτυπάμε λίγο ακόμη σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να δέσει το ζυμάρι μας.
- Παίρνουμε δόσεις απο το ζυμάρι μας και φτιάχνουμε μπαστουνάκια μεγέθους 7 εκ. περίπου
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς C.
- Τοποθετούμε τα μπισκότα σε ένα ταψί όπου έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί σε απόσταση 2 εκ. περίπου μεταξύ τους.
- Ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά.
Πηγή - cookbox.gr \ Συνταγή της Εβίτας Παπαχαραλάμπους
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου