Ενα σούπερ ποτό για γιορτινό σας τραπέζι
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
- 120 ml Aγιωργίτικο κόκκινο κρασί
- 10 ml Λικέρ Φραμπουάζ
- 5 ml σιρόπι Gingerbread
- 2 σταγόνες Angostura bitters
- 1 ξυλάκι κανέλλας
- Αστεροειδή γλυκάνισο
- Φλούδες από πορτοκάλι
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Σε ένα κατσαρολάκι προσθέτουμε το κρασί, το σιρόπι Gingerbread και το λικέρ Φραμπουάζ.
- Τα ζεσταίνουμε για λίγα λεπτά, σε χαμηλή φωτιά.
- Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με το ξυλάκι κανέλλας , τον αστεροειδή γλυκάνισο και τα έλαια από τις φλούδες πορτοκαλιού.
Ημέρα προβολής 20/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
Πηγή - chefonair.gr \ Συνταγή από τον Βartender Θάνο Προυναρού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου