Μία μοναδική συνταγή στο τραπέζι σας.
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
- 1 κόκορας ολόκληρος κομμένος σε κομμάτια
- 1 κ.σ. Νέα Φυτίνη
- 150 γρ. γραβιέρα
- 5-6 σκελ. σκόρδο
- Μουστάρδα Maille Dijon Original / με ολόκληρους σπόρους σιναπιού/ με μέλι
~ ~ ~ ~ ~Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Σε ένα ταψί απλώνουμε δυο λαδόκολλες σε σχήμα σταυρού και τοποθετούμε τα κομμάτια του κόκορα.
- Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ολόκληρες τις σκελίδες σκόρδο, γραβιέρα κομμένη σε κυβάκια και φυτίνη.
- Τυλίγουμε καλά με τις λαδόκολλες και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.
- Ανοίγουμε τις λαδόκολλες τα τελευταία 15 λεπτά, για να πάρουν χρώμα τα κομμάτια του κόκορα.
- Σερβίρουμε τον κόκορα με ποικιλία από μουστάρδες.
Ημέρα προβολής 16/12/13. Πατήστε εδώ για ναδείτε την εκπομπή.
Πηγή - Chef On Air \ Από την Ελένη Ψυχούλη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου