ΜΕΝΟΥ

Pages

Ρολά μπέικον με σπαράγγια και τυρί κρέμα

Λαχταριστό ορεκτικό για να τρατάρετε τους φίλους σας


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά





~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 6-8 άτομα
  • 250 γραμμάρια φέτες μπέικον
  • 1 κονσέρβα σπαράγγια βρασμένα για 5 λεπτά
  • 142 γραμμάρια ημιανάλατο τυρί ή ανθότυρο
  • 1 κουτάλι τσαγιού ζεστό γάλα
  • 1 κουταλιά του γλυκού καρυκεύματα (μείγμα μαύρο πιπέρι με λευκό)
  • ½ τούφα ψιλοκομμένος άνηθος
  • 1/2 κουταλιά του γλυκού πάπρικα
  • Σέλινο για γαρνιτούρα



~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Σε μια κατσαρόλα με μπόλικο νερό βράζετε τα σπαράγγια για 5 λεπτά, ίσα ίσα να μαλακώνουν αλλά να παραμείνουν τραγανά.
  • Κόβετε τις φέτες από μπέικον στη μέση διαγώνια. Ανακατεύετε τα υπόλοιπα υλικά.
  • Τυλίγεται τα κομμάτια του μπέικον μέσα στα σπαράγγια και τυλίγεται σε χωνάκια και γεμίζετε το καθένα με μια κουταλιά από το μείγμα τυριού προαιρετικά.
  • Κατόπιν κόβετε σε φέτες 2 εκ. το μπέικον με τα σπαράγγια μπήγετε μια οδοντογλυφίδα σε κάθε κομμάτι και σερβίρεται με φρέσκο σέλινο.


Πηγή - sidagi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου