Μία συνταγή για το τέλειο μοσχαρίσιο κρέας με σάλτσα από ταμπάσκο
Απαιτούμενος χρόνος: 90 λεπτά
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4-6 άτομα
Πηγή - sidagi.gr
Απαιτούμενος χρόνος: 90 λεπτά
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4-6 άτομα
- 1,5 κιλό μοσχάρι σε δίχτυ
- 8 κλωνάρια σέλερι κομμένο
- 6 κρεμμύδια χοντροκομμένα
- 8 καρότα σε ροδέλες
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λίγο ταμπάσκο
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Πλένουμε το κρέας, το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε σε ένα ταψί.
- Προσθέτουμε τα λαχανικά, το λάδι και νερό και τα βάζουμε στο φούρνο να ψηθεί για περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις.
- Κατά τη διάρκεια το γυρνάμε για να μην στεγνώσει ενώ όταν τα λαχανικά είναι έτοιμα τα βγάζουμε από το ταψί νωρίτερα.
- Εάν εξατμίζεται το ζουμί, προσθέτουμε λίγο νεράκι.
- Περνάμε όλα τα λαχανικά στο μπλέντερ νκαι προσθέτουμε μισή κουταλιά ταμπάσκο.
- Όταν το κρέας ψηθεί αφαιρούμε το δίχτυ, το κόβουμε σε φέτες και περιχύνουμε με τη σάλτσα.
Πηγή - sidagi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου