Χρόνος Προετοιμασίας 15'
Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
για 4 άτομα
- 230 γρ. φέτα
- 45 ml. ελαιόλαδο ( 3 κ.σ.)
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
- θυμάρι 1 κ.γ.
- 2 κ.σ. μέλι
- 2 κ.σ. καρυδόψιχα χονροκομμένη
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Κόβουμε τη φέτα στη μέση και τη στραγγίζουμε.
- Σε ένα μικρό ταψί βάζουμε το 1/3 της ποσότητας του λαδιού και απο πάνω το ένα κομμάτι της φέτας.
- Περιχύνουμε με το άλλο 1/3 της ποσότητας του λαδιού και το μισό μέλι.
- Τοποθετούμε απο πάνω το άλλο κομμάτι της φέτας, περιχύνουμε με το υπόλοιπο λάδι, το υπόλοιπο μέλι και πασπαλίζουμε με το θυμάρι, τα καρύδια και πιπέρι.
- Βάζουμε το ταψί σε φούρνο που έχουμε προθερμάνει στους 200 βαθμούς για 10 περίπου λεπτά μέχρι να μαλακώσει η φέτα χωρίς όμως να λιώσει.
Σερβίρουμε αμέσως με ψωμί ή κράκερς.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου