Προετοιμασία 15΄
Μαγείρεμα 15΄
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 12 πιτάκια
- 3 φύλλα κρούστας
- 100 γρ. κατίκι
- 12 ντομάτες λιαστές
- 10 κουτ. σούπας πολτό πράσινης ελιάς
- 4 κουτ. σούπας αμύγδαλο σκόνη
- 1 κουτ. γλυκού κόλιαντρο σκόνη
- πιπέρι, λάδι
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Ανακατεύουμε τον πολτό ελιάς με το αμύγδαλο, το κόλιαντρο και το πιπέρι.
- Λαδώνουμε ένα φύλλο κρούστας και το κόβουμε σε 4 μακρόστενα κομμάτια.
- Βάζουμε σε κάθε κομμάτι φύλλου λίγο κατίκι, μία λιαστή ντομάτα και μία κουτ. σούπας από το μείγμα του πολτού ελιάς και φτιάχνουμε τριγωνάκια μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας.
- Τα στρώνουμε σε ταψί με λαδόκολα και ψήνουμε στον φούρνο στους 180°C για 15 λεπτά περίπου.
Πηγή - ethnos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου