ΜΕΝΟΥ

Pages

Αυγοσαλάτα με πάπρικα

Λαχταριστή και απλή σαλάτα για να συνοδέψτε το μεσημεριανό σας



Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά





~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4-6 άτομα
  • 6 βραστά αυγά
  • 1/2 φλιτζάνι αβοκάντο
  • 1 1/2 κουταλάκια του γλυκού κάρυ σε σκόνη
  • 1 1/2 κουταλιά του γλυκού γλυκιά πάπρικα
  • 1/4 κουταλάκι αλάτι
  • 1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένο πράσινο κρεμμύδι
  • 1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλινο
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι



~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Βράζουμε τα αυγά για 8 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία και τα τεμαχίζουμε αφού κρυώσουν. Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβουμε σε μικρούς κύβους το αβοκάντο, κόβουμε σε λεπτές ροδέλες το πράσινο κρεμμύδι και το σέλινο.
  • Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά πολύ καλά και σερβίρουμε.


Πηγή - sidagi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου