~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
- 1/4 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο ( 1 κ.σ.)
- Αλάτι 2 κ.σ.
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 κ.σ.
- 2 κ.γ. κόλιανδρο σκόνη
- 2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
- 2 κ.γ. σκόνη κρεμμύδι
- 2 κ.γ. κόκκους κόκκινο πιπέρι σπασμένους
- 4 κ.γ. πάπρικα
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Βάζουμε όλα μας τα υλικά σε ένα μπόλ και ανακατεύουμε καλά ώστε να αναμιχθούν σώστα τα αρώματα και οι γεύσεις.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου