Γευστικές απολαύσεις που θα σας τρελάνουν
Πηγή - ditucook.blogspot.gr
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
για 4 μερίδες
- 2 κιλά πατάτες κομμένες κυδωνάτες
- 500 γραμ. μανιτάρια κομμένα σε χοντρές φέτες
- 100 γραμ. παρμεζάνα τριμμένη
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 σφηνάκι κονιάκ
- 1 σφηνάκι ελαιόλαδο
- 1 κλωναράκι φρέσκο δεντρολίβανο
- 1 κλωναράκι φρέσκια ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Την περνάμε κάτω από την πρώτη έτσι ώστε να κλείσουν αεροστεγώς τα υλικά.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στον αέρα για 1.5 ώρα.
- Με αυτό το τρόπο εγκλωβίζονται οι υδρατμοί και τα βότανα δίνουν μία έντονη γεύση στα λαχανικά μας.
- Εάν θέλουμε να πάρει χρώμα το φαγητό, το ανοίγουμε από πάνω κατά το τελευταίο μισάωρο ψησίματος.
Πηγή - ditucook.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου