ΜΕΝΟΥ

Pages

Ντιπ με ανθότυρο, λιαστή ντομάτα

 
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Συνταγή : Radicio.com
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 10΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬

Ένα ντιπ για μπαστουνάκια λαχανικών

Συστατικά
  • 60 γρ. Ανθότυρο
  • 100 γρ. Λιαστές ντομάτες συντηρημένες σε λάδι
  • 1 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
  • 1/2 σκελίδα σκόρδο
  • Αλάτι
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο (από τις ντομάτες ή άλλο)
  • 1 κ. τσαγιού πάπρικα γλυκιά

Τρόπος παρασκευής
  • Χτυπάτε στο μπλέντερ όλα τα υλικά εκτός από το ανθότυρο και την άπρικα, μέχρι να γίνουν ομοιογενές μίγμα.
  • Στη συνέχεια προσθέτετε και τα άλλα δύο υλικά και ξαναχτυπάτε.
  • Συνοδεύετε το ντιπ με μπαστουνάκια λαχανικών και φρυγανισμένο ψωμί ή το χρησιμοποιήτε σαν συνοδευτική σάλτσα για ψητές μπριζόλες ή πανσέτες.

Πηγή - www.radicio.com