ΜΕΝΟΥ

Pages

Κόκορας με γραβιέρα στην λαδόκολα


Μία μοναδική συνταγή στο τραπέζι σας.








 
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
  • 1 κόκορας ολόκληρος κομμένος σε κομμάτια
  • 1 κ.σ. Νέα Φυτίνη
  • 150 γρ. γραβιέρα
  • 5-6 σκελ. σκόρδο
  • Μουστάρδα Maille Dijon Original / με ολόκληρους σπόρους σιναπιού/ με μέλι


~ ~ ~ ~ ~Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Σε ένα ταψί απλώνουμε δυο λαδόκολλες σε σχήμα σταυρού και τοποθετούμε τα κομμάτια του κόκορα. 
  • Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ολόκληρες τις σκελίδες σκόρδο, γραβιέρα κομμένη σε κυβάκια και φυτίνη.
  • Τυλίγουμε καλά με τις λαδόκολλες και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα. 
  • Ανοίγουμε τις λαδόκολλες τα τελευταία 15 λεπτά, για να πάρουν χρώμα τα κομμάτια του κόκορα. 
  • Σερβίρουμε τον κόκορα με ποικιλία από μουστάρδες.

Ημέρα προβολής 16/12/13. Πατήστε εδώ για ναδείτε την εκπομπή.


Πηγή - Chef On Air \ Από την Ελένη Ψυχούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου