ΜΕΝΟΥ

Pages

Ζεστό κρασί με σιρόπι τζίντζερ



Ενα σούπερ ποτό για γιορτινό σας τραπέζι








~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
  • 120 ml Aγιωργίτικο κόκκινο κρασί
  • 10 ml Λικέρ Φραμπουάζ
  • 5 ml σιρόπι Gingerbread
  • 2 σταγόνες Angostura bitters
  • 1 ξυλάκι κανέλλας
  • Αστεροειδή γλυκάνισο
  • Φλούδες από πορτοκάλι



~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Σε ένα κατσαρολάκι προσθέτουμε το κρασί, το σιρόπι Gingerbread και το λικέρ Φραμπουάζ. 
  • Τα ζεσταίνουμε για λίγα λεπτά, σε χαμηλή φωτιά.
  • Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με το ξυλάκι κανέλλας , τον αστεροειδή γλυκάνισο και τα έλαια από τις φλούδες πορτοκαλιού.

Ημέρα προβολής 20/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.

Πηγή - chefonair.gr \ Συνταγή από τον Βartender Θάνο Προυναρού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου