ΜΕΝΟΥ

Pages

Μπρουσκέτα με ρικότα, ρόδι και δυόσμο


Ενα Χριστουγεννιάτικο ορεκτικό στο πιάτο σας.

 Χρόνος Προετοιμασίας : 15΄








~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 6 άτομα
  • 1 ρόδι μόνο τους σπόρους
  • 1 μπαγκέτα
  • φρέσκο δυόσμο 2 κ.σ. ψιλοκομμένο
  • 100 γρ. ρικότα
  • 4 κ.σ. μέλι


~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Κόβουμε την μπαγκέτα σε λεπτές φέτες και τις ψήνουμε στην τοστιέρα μέχρι να πάρουν χρώμα και να γίνουν τραγανές.
  • Αλέιφουμε κάθε μπρουσκέτα με λίγη ρικότα και πασπαλίζουμε με τους σπόρους του ροδιού, το δυόσμο και λίγο μέλι.



Πηγή - cookbox.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου