ΜΕΝΟΥ

Pages

Roast Beef

Μία συνταγή για το τέλειο μοσχαρίσιο κρέας με σάλτσα από ταμπάσκο


Απαιτούμενος χρόνος: 90 λεπτά





~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4-6 άτομα
  • 1,5 κιλό μοσχάρι σε δίχτυ
  • 8 κλωνάρια σέλερι κομμένο
  • 6 κρεμμύδια χοντροκομμένα
  • 8 καρότα σε ροδέλες
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Λίγο ταμπάσκο




~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Πλένουμε το κρέας, το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε σε ένα ταψί. 
  • Προσθέτουμε τα λαχανικά, το λάδι και νερό και τα βάζουμε στο φούρνο να ψηθεί για περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις. 
  •  Κατά τη διάρκεια το γυρνάμε για να μην στεγνώσει ενώ όταν τα λαχανικά είναι έτοιμα τα βγάζουμε από το ταψί νωρίτερα. 
  • Εάν εξατμίζεται το ζουμί, προσθέτουμε λίγο νεράκι.
  • Περνάμε όλα τα λαχανικά στο μπλέντερ νκαι προσθέτουμε μισή κουταλιά ταμπάσκο. 
  • Όταν το κρέας ψηθεί αφαιρούμε το δίχτυ, το κόβουμε σε φέτες και περιχύνουμε με τη σάλτσα.


Πηγή - sidagi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου