ΜΕΝΟΥ

Pages

Ντιπ με τσένταρ και πιπεριά

Συνοδέψτε το με πατατάκια ή κριτσίνια

Απαιτούμενος χρόνος : 60 λεπτά





 

~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 2-4 άτομα
  • 90 γραμμάρια πράσινες καυτερές πιπεριές κομμένες
  • 1 κόκκινη καυτερή πιπεριά κομμένη
  • 90 γραμμάρια τσένταρ
  • Λίγη γουορτσεστερσάιρ σος
  • Λίγη ταμπάσκο σως
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • Αλάτι
  • Πιπέρι


~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνει το μείγμα αφράτο. 
  • Το σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 1 ώρα προτού σερβίρουμε.


Πηγή - sidagi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου