¤ ¤
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Μερίδες : Για 3-4 άτομα
Απαιτούμενος Χρόνος : ??
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬✬
Υλικά
- 500 γρ πέννες βρασμένες
- 1 Συσκευασία καπνιστό τόνο ΤRATA
- 1 φλ. Αρακά βρασμένο
- 2 Κολοκυθάκια μικρά
- 5 Φύλλα Βασιλικού (για γαρνίρισμα)
- Αλάτι - Πιπέρι
Για το πέστο ρόκας
- 1 Ματσ. ρόκα
- 20 Φύλλα φρέσκο βασιλικό
- 100 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα ARLA
- 60 γρ. φιστίκια Αιγίνης
- Ξύσμα & χυμό από ½ λεμόνι
- ½ φλ. Ελαιόλαδο
- Αλάτι - Πιπέρι
Εκτέλεση
- Φτιάχνουμε πρωτα την πεστο ροκας χτυπώντας στο μούλτι τη ρόκα, τον βασιλικό, το φρέσκο τυρί κρέμα, τα φιστίκια Αιγίνης, τον χυμό λεμονιού το ξύσμα λεμονιού και το ελαιόλαδο.
- Στη συνέχεια ζεσταίνουμε την πέστο στο τηγάνι ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι, το κολοκυθάκι, τον αρακά προσθέτουμε τις βρασμένες πέννες λίγο νερό, αλατίζουμε και ανακατεύουμε. Στο τέλος βάζουμε τον καπνιστό τόνο.
- Γαρνίρουμε με βασιλικό και σερβίρουμε.
Πηγή - chefonair.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου