¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 30΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬✬
Υλικά
- 2 αβγά
- 200 ml κρέμα γάλακτος
- 100 ml γάλα
- 1 κ.γ. θυμάρι
- ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά
- 1 κ.σ. βούτυρο Kerrygold, για το πυρέξ
- 1 κιλό χωριάτικο ψωμί, κομμένο σε φέτες
- 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κυβάκια
- 1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε κυβάκια
- 200 γρ. Kerrygold Imokilly Regato Classic, τριμμένο
- 200 γρ. Kerrygold Regato Καπνιστό, τριμμένο
- 200 γρ. Kerrygold Cheddar, τριμμένο
Διαδικασία
- Σε ένα μπολ βάζουμε τα αβγά, την κρέμα γάλακτος, το γάλα, το θυμάρι, την πάπρικα και τα χτυπάμε καλά.
- Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και βάζουμε μια στρώση ψωμί, τη μισή ποσότητα πιπεριές και τη μισή ποσότητα από τα τυριά.
- Συνεχίζουμε φτιάχνοντας δεύτερη στρώση.
- Περιχύνουμε με το μείγμα των αβγών και ψήνουμε στους 180°C για 20 περίπου λεπτά.
*
* Μη ξεχάσετε να βαθμολογήσετε την συνταγή * *
Πηγή - www.dimitrisskarmoutsos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου