¤ ¤
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Συνταγή : Sidagi.gr
Μερίδες : Για 2-4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : 15΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬✬
- 2 κουταλιές σούπας τονοσαλάτα για κάθε τορτίγια
- 6 πίτες τορτίγιας 20 εκ. η καθεμία
- 1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
- 150 γραμμάρια φέτα ψιλοκομμένη
- 2 αγγουράκια κομμένα σε φέτες
- 1 κουταλιά της σούπας ελιές για κάθε τορτίγια
- 6 φύλλα μαρουλιού
Τρόπος παρασκευής
- Απλώνουμε τις τορτίγιας στον πάγκο της κουζίνας.
- Στη συνέχεια απλώνουμε τη τονοσαλάτα σε κάθε πίτα τορτίγιας.
- Προσθέτουμε από 2 φέτες ντομάτας σε κάθε τορτίγα, 1 φύλλο μαρούλι, 3 φέτες αγγούρι, 2 κουταλιές της σούπας φέτα, 2 κουταλιές της σούπας ελιές.
- Έπειτα τυλίγουμε σε ρολό κάθε πίτα τορτίγιας προσεκτικά.
- Βάζετε στο ψυγείο 15 λεπτά και σερβίρετε.
Πηγή - sidagi.gr