ΜΕΝΟΥ

Pages

Τορτίγιας με φέτα, ελιές και ντομάτα

 
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Συνταγή : Sidagi.gr
Μερίδες : Για 2-4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : 15΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬

Συστατικά
  • 2 κουταλιές σούπας τονοσαλάτα για κάθε τορτίγια
  • 6 πίτες τορτίγιας 20 εκ. η καθεμία
  • 1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
  • 150 γραμμάρια φέτα ψιλοκομμένη
  • 2 αγγουράκια κομμένα σε φέτες
  • 1 κουταλιά της σούπας ελιές για κάθε τορτίγια
  • 6 φύλλα μαρουλιού

Τρόπος παρασκευής
  • Απλώνουμε τις τορτίγιας στον πάγκο της κουζίνας.
  • Στη συνέχεια απλώνουμε τη τονοσαλάτα σε κάθε πίτα τορτίγιας.
  • Προσθέτουμε από 2 φέτες ντομάτας σε κάθε τορτίγα, 1 φύλλο μαρούλι, 3 φέτες αγγούρι, 2 κουταλιές της σούπας φέτα, 2 κουταλιές της σούπας ελιές.
  • Έπειτα τυλίγουμε σε ρολό κάθε πίτα τορτίγιας προσεκτικά.
  • Βάζετε στο ψυγείο 15 λεπτά και σερβίρετε.

Πηγή - sidagi.gr