menu22

Κρεμμύδι τηγανητό

Ένα μοναδικό συνοδευτικό στο τραπέζι σας.












Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος
Μερίδες : Για 1 άτομο.
Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 30΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 250 γρ. κρεμμύδι, κομμένο σε πολύ λεπτές ροδέλες στο μαντολίνο
  • αλεύρι για το αλεύρωμα
  • ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • αλάτι

Εκτέλεση
  • Στεγνώνουμε πολύ καλά το κρεμμύδι σε απορροφητικό χαρτί.
  • Πασπαλίζουμε με το αλεύρι, αλατίζουμε ελαφρά και τηγανίζουμε αμέσως στο ηλιέλαιο στους 150°C μέχρι να ροδίσει καλά.
  • Αποσύρουμε σε απορροφητικό χαρτί και αλατίζουμε πάλι.
  • Διατηρούμε σε αεροστεγή συσκευασία.

Πηγή - Γιάννης Λουκάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου