menu22

Λουκάνικο γαλοπούλας με πιπεριές

Μία συνταγή που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.








Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 25΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 120 γρ λουκάνικο γαλοπούλας, κομμένο σε φέτες
  • 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη
  • 1 πράσινη πιπεριά, κομμένη
  • 1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη
  • 1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
  • 1/4 φλ. ζωμό κότας
  • 2 κ.σ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1/4 κ.γ. κόκκινη πιπεριά σε σκόνη
  • 1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη

Εκτέλεση
  • Ψεκάζουμε ένα μεγάλο τηγάνι με σπρέι μαγειρέματος και το ζεσταίνουμε. Προσθέτουμε το λουκάνικο και ανακατεύουμε συχνά, μέχρι να μην είναι πλέον ροζ, για 5-6 λεπτά.
  • Προσθέτουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι, το ζωμό, το σκόρδο, το πιπέρι και τη ρίγανη. Τα σοτάρουμε όλα μαζί για 5 λεπτά ή μέχρι να εξατμιστεί το υγρό.
  • Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 5 ακόμα λεπτά, καλύπτοντας με το καπάκι. Σερβίρουμε.

Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου