¤ ¤
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : ??΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬✬
Συστατικά
- 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά από ελιά
- 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο
- 1 κ.σ. καπνιστή πάπρικα
- 1 κ.σ. ξερό ρίγανη
- 1 κ.γ. κύμινο τριμμένο
- 1 κ.γ. κόλιανδρο τριμμένο
- 1κ.γ. μπαχάρι τριμμένο
- 200 γρ γιαούρτι
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος παρασκευής
- Ζυμώνουμε τον κιμά με όλα τα υλικά για αρκετή ώρα, ώστε να αναμειχθούν ομοιόμορφα. Πλάθουμε μακρόστενα κεμπάπ με πάχος 3 εκ. Αφήνουμε τα κεμπάπ στο ψυγείο 1 ώρα πριν τα ψήσουμε. Τα ψήνουμε σε σχάρα στα κάρβουνα ή στο γκριλ του φούρνου.
Πηγή - www.dimitrisskarmoutsos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου