¤ ¤
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Συνταγή : Maggicooking.gr
Μερίδες : Για 2 άτομα (510 kcal / μερίδα).
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 10΄, Ψήσιμο 00΄, Μαγείρεμα 10΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬✬
Συστατικά
- 4 φέτες ψωμί του τοστ
- 2 φέτες κασέρι
- 2 φέτες ζαμπόν καπνιστό ή βραστό ή γαλοπούλα
- ντοματίνια κομμένα στα 4
- 2 αυγά
- ½ κ.σ. βούτυρο προαιρετικά
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. MAGGI Νοστιμιά
Τρόπος παρασκευής
- Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι βάλτε ½ κ.σ.βούτυρο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
- Όταν λιώσει το βούτυρο βάλτε μέσα στο τηγάνι 2 φέτες ψωμί.
- Από πάνω βάλτε από μια φέτα τυρί και πάνω από αυτό, μια φέτα ζαμπόν και κλείστε με τις άλλες δύο φέτες ψωμί.
- Κλείστε με ένα καπάκι το τηγάνι και αφήστε για 2-3 λεπτά ελέγχοντας το που και που μην αρχίσει να παίρνει πολύ χρώμα από κάτω το τοστ.
- Όταν αρχίσει και χρυσίζει όμορφα προσθέστε το υπόλοιπο βούτυρο και γυρίστε από την άλλη τα τοστ.
- Καλύψτε με το καπάκι και ψήστε για άλλα 2-3 λεπτά ή μέχρι να χρυσίσει και από την άλλη μεριά και να λιώσει το τυρί.
- Όταν είναι έτοιμο αφαιρέστε τα τοστ από το τηγάνι και προσθέστε το ελαιόλαδο. Σπάστε μέσα τα αυγά και πασπαλίστε με τη MAGGI Νοστιμιά.
- Τηγανίστε μέχρι να είναι έτοιμα και αφαιρέστε από το τηγάνι.
- Σερβίρετε με τα τοστ και τα ντοματίνια.
Πηγή - www.maggicooking.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου