¤ ¤
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος
Μερίδες : Για 2-4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 10΄, Αναμονή 30΄, Ψήσιμο ??΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬✬
Συστατικά
- 1 κιλό κιμάς μίσος χοιρινός και μισός μοσχάρι
- 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 100 γρ. φυστίκι Αιγίνης ψιλοκομμένο
- 100 γρ. σταφίδα μαύρη ψιλοκομμένη
- 2 σκ. σκόρδο, τριμμένες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ.κ. κανέλα
- 1 κ.κ. πιπέρι, αλάτι όσο θέλουμε
- Αλεύρι και λάδι για το τηγάνισμα
Τρόπος παρασκευής
- Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά με το κρέας και ζυμώνουμε να ενωθούν καλά.
- Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο τουλάχιστον 30 λεπτά.
- Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε άφθονο λάδι, γυρίζοντας τα συνέχεια.
Πηγή - www.dimitrisskarmoutsos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου