¤ ¤
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : 20΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬✬
Συστατικά
- 1 φλ. Χρυσή μανέστρα ΗΛΙΟΣ
- 1 μικρό κρεμμύδι
- 1 μικρή σκελίδα σκόρδο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 φλ. καρότα baby, ψιλοκομμένα
- 1 φλ. μπουκετάκια μπρόκολο
- ½ κ.γ. χοντρό αλάτι
- 1 φλ. νερό
- 1 ½ φλ. ζωμό κότας
- 1/3 φλ. παρμεζάνα, τριμμένη
Τρόπος παρασκευής
- Ρίχνουμε στον κάδο του επεξεργαστή τροφίμων το κρεμμύδι και το σκόρδο και ψιλοκόβουμε.
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο.
- Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα καρότα, τα μπουκετάκια μπρόκολο, τη Χρυσή μανέστρα, το αλάτι και σοτάρουμε για 5 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς.
- Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το νερό και το ζωμό κότας και μαγειρεύουμεχωρίς καπάκι σε μέτρια φωτιά για 12 λεπτά, μέχρι η Χρυσή μανέστρα να χυλώσει και να αρχίσουν νααπορροφούνται τα υγρά.
- Προσθέτουμε την παρμεζάνα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Πηγή - www.dimitrisskarmoutsos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου