ΜΕΝΟΥ

Pages

Ψαρονέφρι γεμιστό με σάλτσα μουστάρδας

Μία μαγευτική λιχουδιά για το μεσημεριανό σας.








~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
  • 2 κομμάτια ψαρονέφρι
  • 1καρότο
  • 1 πιπεριά και κασέρι κομμένα σε μπαστουνάκια
  • Μπέηκον (προαιρετικά)

Για τη σάλτσα

  • 1/2 κουτί κρέμα γάλακτος
  • 2-3 κ.σ. μουστάρδα
  • πιπέρι

~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Φιλετάρουμε το ψαρονέφρι να ανοίξει και το χτυπάμε να πλατύνει (ή ζητάμε από τον κρεοπώλη να το κάνει για μας). 
  • Βάζουμε το φιλέτο πάνω σε μία λαδόκολα και στην άκρη του φιλέτου τοποθετούμε τα λαχανικά και το τυρί ενώ αν βάλουμε και το μπέηκον το στρώνουμε πριν από τα άλλα υλικά πάνω στο φιλέτο.
  • Αλατοπιπερώνουμε
  • Τυλίγουμε προσεκτικά με τη λαδόκολα σαν καραμέλα ξεκινώντας από την μεγαλύτερη άκρη του κρέατος. 
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190οC για 30 λεπτά. Ανοίγουμε τη λαδόκολλα και ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά στο γκρίλ. 
  • Όταν είναι έτοιμο το ψαρονέφρι προσθέτουμε στο σκεύος μας την κρέμα γάλακτος ανακατεμένη με τη μουστάρδα, δυναμώνουμε λίγο τη φωτιά και αφήνουμε να πάρουν όλα μαζί μια βράση. Βγάζουμε το ψαρονέφρι σε πιατέλα και το κόβουμε σε φέτες σερβιρισμένο με στη σάλτσα.
  • Αν τύχει να χυθεί το τυρί, την ώρα που ψήνετε μην ανησυχήσετε γιατί θα έχετε μια ακόμη πιο γευστική σαλτσούλα.

Πηγή - delicieuses.forumotion.net