ΜΕΝΟΥ

Pages

Ριγκατόνι με τσένταρ και κασέρι


Λαχταριστά ζυμαρικά μαγειρεμένα με τρία είδη τυριών για ένα χορταστικό γεύμα

 






Υλικά για 2-4 άτομα
  • 250 γραμμάρια κασέρι τριμμένο
  • 50 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 15% λιπαρά
  • 500 γραμμάρια ριγκατόνι
  • 200 γραμμάρια τυρί κρέμα
  • 50 γραμμάρια τσένταρ τριμμένο


Εκτέλεση

  • Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ριγκατόνι για περίπου 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό περίπου 1 κουταλιά της σούπας αλάτι και στη συνεχεία τις στραγγίζουμε καλά.
  • Στη συνέχεια ρίχνουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα μαζί με τα στραγγισμένα ριγκατόνι, ανακατεύουμε απλά μέχρι να λιώσουν τα τυριά και σερβίρουμε.


Πηγή - sidagi.gr