ΜΕΝΟΥ

Pages

Καραμελωμένο μπέικον με καρύδια


Ενα ορεκτικό που θα σας μαγέψει


Χρόνος Προετοιμασίας 35'







~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
  • 60 γρ. ζάχαρη καστανή
  • 4 κ.σ. καρυδόψιχα
  • 6 φέτες μπέικον




~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  • Βάζουμε τα καρύδια στον επεξεργαστή τροφίμων και επεξεργαζόμαστε ώστε να τα χοντροκόψουμε. 
  • Προσθέτουμε την καστανή ζάχαρη και επεξεργαζόμαστε μέχρι να ανακατεύτουν τα υλικά. 
  • Μεταφέρουμε το μίγμα σε μια πιατέλα.
  • Βουτάμε κάθε φέτα μπέικον στο μίγμα και την τοποθετούμε στη σχάρα του φούρνου.
  • Ψήνουμε στο φούρνο για μισή ώρα περίπου μέχρι να καραμελώσει η ζάχαρη και να γίνει τραγανό το μπέικον.

Πηγή - cookbox.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου