ΜΕΝΟΥ

Pages

Γαλέος

Νόστιμος γαλέος….συνοδέψτε τον με χόρτα και σκορδαλιά!!


 








~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 2 άτομα
  • 4 φέτες Γαλέο
  • Αλάτι για κάθε ένα κομμάτι γαλέου
  • Λίγο λευρι για το πασπάλισμα
  • Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

 


 
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Αρχικά πλένουμε και καθαρίζουμε τα κομμάτια του γαλέου, τα αλατίζουμε και στη συνέχεια τα αλευρώνουμε και από τις δύο πλευρές και τα τηγανίζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι με ελαιόλαδο. 
  • Προσέχουμε να μη μας κολλήσει στο τηγάνι ο γαλέος.

  • Εναλλακτικά μπορούμε να ψήσουμε και στη ψηστιέρα αν θέλουμε να είναι πιο ελαφρύ το γεύμα μας χωρίς να αλευρώσουμε όμως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου