Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4-6 άτομα
- 300 γραμμάρια φρέσκο σπανάκι
- 40 γραμμάρια ροκφόρ
- 2 κουταλιές της σούπας γάλα
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κουταλιά του γλυκού βούτυρο
- 4 κουταλιές της σούπας ξίδι μπαλσάμικο
- 1 κουταλιά της σούπας αλάτι
- πιπέρι
- 50 γραμμάρια μανιτάρια
- 2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
- 50 γραμμάρια καλαμπόκι
- 80 γραμμάρια τυρί κρέμα
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Στο μεσαίο μάτι της κουζίνας βάζουμε το τηγάνι και ρίχνουμε το βούτυρο, τσιγαρίστε τα μανιτάρια με το σκόρδο και ρίξτε αλάτι και πιπέρι.
- Μέσα σε μια μικρή κατσαρόλα, θερμάνετε το τυρί κρέμα με το ροκφόρ και το γάλα και δημιουργήστε μια ομοιόμορφη κρέμα.
- Μέσα σε μια σαλατιέρα, καρυκεύστε το σπανάκι και τα μανιτάρια με αλάτι, λάδι και ξύδι.
- Στη συνέχεια, ολοκληρώστε περιχύνοντας με το τυρί κρέμα και το καλαμπόκι και τις ντομάτες.
Πηγή - sidagi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου