~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
- 5 πατάτες
- Αλάτι κατά βούληση
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 480 ml. κρέμα γάλακτος
- 200 γρ. τσένταρ τριμμένο
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πατάτες. Τις κόβουμε σε λεπτά στίκς και τις βάζουμε σε ένα ταψί ή πυρέξ.
- Περιχύνουμε τα στίκς της πατάτας με την κρέμα γάλακτος και πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι. Πασπαλίζουμε με το τυρί και τον μαιντανό.
- Καλύπτουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο το οποίο τρυπάμε σε διάφορα σημεία με ένα πιρούνι.
- Ψήνουμε σε φούρνο που έχουμε προθερμάνει στους 200 βαθμούς για περίπου μια ώρα.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου