menu22

Αρνίσια παϊδάκια με μπαχαρικά στο τηγάνι

Λαχταριστά παιδάκια που σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσετε.











Συνταγή : Μάκης Γεωργιάδης
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 10΄, Μαγείρεμα 20΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 1 κιλό παϊδάκια αρνίσια
  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 3 λεμόνια (τον χυμό τους)
  • 2 κουτ. σούπας αλάτι χοντρό
  • 2 κουτ. σούπας μπαχαρικά ανάμεικτα (κόλιαντρο, κύμινο, καυτερή πιπερίτσα)
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

Eκτέλεση

  • Βάζουμε σε βαθύ μπολ όλα τα υλικά, ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε να μείνουν για 20 λεπτά, ώστε να ενωθούν οι γεύσεις και τα αρώματα. Βγάζουμε τα παϊδάκια, τα στεγνώνουμε ταμπονάροντάς τα με λίγο χαρτί κουζίνας και τα τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά από την κάθε τους πλευρά. Προσοχή: Δεν πρέπει να παραψηθούν τα παϊδάκια γιατί θα στεγνώσουν.

Tip 
  • Μπορείτε να προσθέσετε στο μείγμα 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα για πιο πικάντικη γεύση.


Πηγή - cookbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου