¤ ¤
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος
Μερίδες : Για 450 γρ. (για 2 φόρμες των 23 εκ.)
Απαιτούμενος Χρόνος : 15΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬✬
Υλικά
- 340 γρ. μπισκότα, απλά
- 60 γρ. μαύρη ζάχαρη
- 85 γρ. βούτυρο, λιωμένο
Εκτέλεση
- Αλέθουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ μαζί με τη μαύρη ζάχαρη και το βούτυρο, για 5 λεπτά περίπου. Το θρυμματισμένο μείγμα που θα σχηματιστεί θα πρέπει να πλάθεται σε μπαλάκια στο χέρι μας.
- Σε διαφορετική περίπτωση, προσθέτουμε επιπλέον λιωμένο βούτυρο για να αποκτήσει το μείγμα την κατάλληλη υγρασία.
- Στη συνέχεια απλώνουμε το μπισκότο σε ένα ταψί ή τσέρκι, πιέζοντας με την παλάμη μας ώστε να καλύψουμε ομοιόμορφα όλη την επιφάνεια της βάσης.
- Μπορούμε να το διατηρήσουμε καλυμμένο με μεμβράνη στο ψυγείο για 2-3 ημέρες και στην κατάψυξη για 1 μήνα.
* * Μη ξεχάσετε να βαθμολογήσετε την συνταγή * *
Πηγή - www.yiannislucacos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου