ΜΕΝΟΥ

Pages

Τυροκροκέτες

Πεντανόστιμες τυροκροκέτες!!



 
 
 
 
 
 
 
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
  • 150γρ τυρί ρεγκάτο
  • 150γρ κασέρι πικάντικο
  • 100 γρ γκούντα
  • Λίγο αλάτι
  • 2 Κουταλιές κόρν φλάουρ
  • Λάδι για τηγάνισμα
  • 2 ασπράδια αυγών
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα με λίγο αλάτι. 
  • Τα ανακατεύουμε με τα τυριά και το κόρν φλάουρ. 
  • Τα πλάθουμε σε στρογγυλά μπαλάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο, τα αφήνουμε περίπου μια ώρα για να σφίξει το μίγμα μας.
  • Πλάθουμε μικρές μπαλίτσες από το μείγμα μας και τις τηγανίζουμε λίγες λίγες, ώστε να μην κολλήσουν μεταξύ τους. 
  • Τηγανίζουμε σε δυνατη φωτιά.
  • Μόλις πάρουν ένα χρυσό χρώμα, αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και τις ακουμπάμε σε χαρτί κουζίνας για να στραγίξουν. 
  • Σερβίρουμε τις τυροκροκέτες μας ζεστές

 Πηγή - Μαγειρική Πανδαισία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου