ΜΕΝΟΥ

Pages

Πανευκολη χοιρινή τηγανιά


Το πιάτο αυτό δεν έχει υγρά παρά μόνο το λίπος που θα βγάλει το χοιρινό για αυτό είναι ωραίο σαν συνοδευτικός μεζές για το κρασάκι ή το ούζο μας.








~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4 άτομα
  • 1 κιλό χοιρινή τηγανιά ή χοιρινό κρέας χωρίς κόκαλο που το τεμαχίζετε μόνοι σας σε μικρά κομματάκια
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • κύμινο
  • κανέλα
  • θρούμπι
  • γαρίφαλο
  • μικρά κομματάκια 1 εκ επί 1εκ. από φλοίδα 1 πορτοκαλιού



~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το κρέας με τα μπαχαρικά μας και τα αφήνουμε για 3-4 ώρες, αν θέλουμε και περισσότερο. 
  • Στη συνέχεια τα βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνουμε για λίγα λεπτά μέχρι να δούμε ότι πήραν χρώμα και η τηγανιά μας είναι έτοιμη.

Πηγή - yumyum.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου