ΜΕΝΟΥ

Pages

Μοσχάρι με πατάτες



Μία κλασική συνταγή στο πιάτο σας.










Συνταγή : Cookbox.gr
Μερίδες : για 4 άτομα
Απαιτούμενος Χρόνος :  1 περίπου ώρα.
Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια.


Υλικά
  • 1000 γρ. μοσχάρι κομμένα σε μικρά κομμάτια
  • 50 γρ. βούτυρο
  • Αλάτι κατά βούληση
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
  • 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένο
  • 3 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
  • 350 ml νερό ζεστό
  • 250 ml χυμό ντομάτας
  • 7 πατάτες καθαρισμένες και κομμένες στα 6

Εκτέλεση
  • Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και το σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με το βούτυρο μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και κρεμμύδι. Ανακατεύουμε μέχρι να μαραθεί το κρεμμύδι και στην συνέχεια ρίχνουμε το ζεστό νερό και το χυμό ντομάτας.
  • Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το κρέας να σιγοβράσει. Μόλις αρχίζει να βράζει ρίχνουμε τις πατάτες κομμένες στη μέση ή στα τέσσερα και βράζουμε μέχρι να ψηθεί, για περίπου 20’.
  • Σερβίρουμε το φαγητό μας ζεστό.


Πηγή - cookbox.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου