ΜΕΝΟΥ

Pages

Ρεγγοσαλάτα απο τον Χρήστο Τζιέρα


Ο Χρήστος Τζιέρας μοιράζεται μαζί μας μια συνταγή για ένα μεζεδάκι νόστιμο που μυρίζει θάλασσα!










Συνταγή : Χρήστος Τζιέρας
Μερίδες : για 2-4 άτομα
Απαιτούμενος Χρόνος :  προετοιμασία 15 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.

Υλικά
  • 150 γρ. αυγά ρέγγας
  • ψίχα ψωμιού 250 γρ.
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 1 λεμόνι το χυμό του
  • 300 ml. ηλιέλαιο

Εκτέλεση
  • Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τα αυγά ρέγγας, τρίβουμε το κρεμμύδι σε ένα τρίφτη και το ρίχνουμε και αυτό μέσα στο μπλέντερ μαζί με τα υγρά του.
  • Προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού και αρχίζουμε να τα χτυπάμε όλα μαζί.
  • Μουλιάζουμε το ψωμί και το ρίχνουμε σιγά σιγά χτυπώντας και αυτό στο μπλέντερ.
  • Μόλις όλα αυτά ομογενοποιηθούν θα προσθέσουμε σιγά σιγά το ηλιέλαιο.
  • Τέλος δοκιμάζουμε και αν χρειάζεται θα προσθέσουμε και άλλο λεμόνι κατά βούληση.
  • Γαρνίρουμε με ελιές και ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Πηγή - cookbox.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου