Μία μοναδική σαλάτα για όλα τα τραπέζια.
Συνταγή : Cookbox.gr
Μερίδες : για 2 άτομα
Απαιτούμενος Χρόνος : 20 περίπου λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 1 κονσέρβα τόνο
- 1 ντομάτα
- 1 καρότο
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 1 πατάτα
- 1 ματσάκι μαϊντανό
- 1 πράσινη πιπεριά
- 50 γρ. μαύρες ελιές
- 1 λεμόνι
- 100 ml. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 αβγό
Εκτέλεση
- Βράζουμε ξεχωριστά το καρότο, την πατάτα, τα φασολάκια και το αβγό.
- Κόβουμε την πιπεριά και το κρεμμύδι σε λωρίδες, τη ντομάτα σε κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
- Προσθέτουμε τα βραστά λαχανικά, αφού πρώτα τα έχουμε κόψει σε μικρότερα κομμάτια.
- Προσθέτουμε το αβγό κομμένο στα τέσσερα, τον τόνο σε μικρότερα κομμάτια και τις ελιές.
- Φτιάχνουμε μια βινεγκρέτ με το λάδι, το λεμόνι, το αλάτι, το πιπέρι και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και περιχύνουμε τη σαλάτα.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου